6 belih košulja do 3000 dinara koje će se savršeno slagati sa vašim farmerkama

Postoje neki komadi garderobe koji mogu da "zadovolje" naše stilske potrebe, tokom cele godine i u svim godišnjim dobima.

Bela košulja je jedan od njih. To je odevni predmet koji se nosi u svakom trenutku, u različitim prilikama i sastavni je deo našeg izgleda.

Pogotovo, sada u proleće, bela košulja je jedan od „stubova” naše prolećne garderobe i odevni predmet na koji možemo da se oslonimo u svakom trenutku.  

Moramo priznati da je bela košulja pravi "kameleon". Može predstavljati bilo koji stil koji želite, u zavisnosti od stila koji odaberete za svoj izgled. I dok na prvi pogled može izgledati kao „strogi” odevni komad koji nosimo u svečanim prilikama ili u kancelariji, odlikuje ga svestranost. Ta svestranost je ono što nam omogućava da je nosimo tokom cele godine - ispod džempera zimi, sa jaknom u jesen, sa midi suknjom u proleće i preko naših kupaćih kostima u leto.

„Prošetali“ smo internetom i pronašli za vas 6 belih košulja koje ne prelaze 3000 dinara. Iako za ovakav odevni predmet uvek možete da platite nešto više, budući da se radi o investicionoj kupovini, na tržištu ćete pronaći odlične i pristupačnije opcije koje će vam pomoći da uživate u ovom klasiku ceo život.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group