5 korisnih trikova za najpametnije kupovine u Zari

Vrhunski vodič za najbolju kupovinu.

Kažu da je kupovina uvek dobra ideja, ali mi ćemo dodati da je pametna kupovina uvek najbolja ideja. Bez obzira da li ste ljubitelj onlajn kupovine ili volite da kupujete u prodavnicama, svakako treba da naučite kako da napravite pametniju, ali i povoljniju kupovinu.

Tačnije, danas ćemo vam otkriti nekoliko trikova koji će vam pomoći da obavite najpametniju i najisplativiju kupovinu u Zara prodavnicama.

Odredite pravu veličinu

Ovaj trik je postao nadaleko poznat tokom leta preko nekih naloga na Tik Tok-u sa fanovima brenda koji su ga odmah učinili viralnim. Prema ovom snimku, na etiketama na Zarinim pantalonama postoji geometrijski oblik, krug, kvadrat ili trougao. Ovi oblici simbolizuju pristajanje svakog para pantalona.

Krug simbolizuje da su pantalone ležernije, veće, tako da ćete možda morati da kupite broj manji od onoga koji obično birate. Suprotno tome, trougao simbolizuje da su pantalone manje, uže od uobičajenih brojeva i da će vam možda trebati veći broj. Konačno, kvadratni oblik ukazuje na to da je krojenje pantalona koje ste odabrali tačno po veličini, odnosno da odgovara brojevima na klasičan način. Nekako ćete moći da napravite pravu kupovinu pantalona, a da ne morate da ih vraćate.

Najbolji dani i vreme za posetu Zari

Po rečima onih koji rade u prodavnicama lanca Zara, najbolji dani za kupovinu su ponedeljak i četvrtak. Razlog je što se za ova dva dana vrše prijemi nove odeće, ali i obnavljanje zaliha onih komada koji su bili rasprodati. Isto važi i za onlajn kupovinu, pošto je e-prodavnica brenda ovih dana obnovljena novim komadima. Što se tiče vremena koje vredi preferirati, to su prvi jutarnji sati kada kupovinu možete obaviti bez velike žurbe.

Kako se nositi sa rasprodatim komadima?

Svima nam se dešavalo da zaista želimo da nabavimo neku odeću ili neki dodatak i kada konačno posetimo e-prodavnicu, pomenuti artikl je rasprodat. Na sreću svih nas, Zara nam nudi priliku da prvi budemo obavešteni o trenutku kada će ovaj komad ponovo biti dostupan. Samo upišite svoj email da biste dobili neophodna obaveštenja.

Kako pronaći najbolje popuste?

Ono što prvo treba da uradite je da se pretplatite na Zarin bilten preko e-prodavnice. Čim počnu popusti ili ponude koje s vremena na vreme nudi high street brend, bićete odmah obavešteni kako biste mogli da planirate kupovinu.

Jednako koristan trik je da prvo napravite sopstveni nalog u Zara e-prodavnici, a zatim napravite listu svih komada koje želite da dobijete tokom perioda sniženja. Na taj način ćete sabrati u listu želja sve što želite da kupite i odmah ćete videti popuste koje nudi brend na svaki artikal. Na ovaj način ćete moći da ga kupite brže.

U slučaju da želite da obavite kupovinu, ali ne postoji ništa konkretno što želite da dobijete, strpljenje bi trebalo da postane vaš najbolji prijatelj. Kada se sniženja bliže kraju, Zara, kao i većina brendova, nudi još veći popust, pa ćete dobiti odlične ponude na komade koji vas mogu zanimati.

Trik za porudžbine bez troškova dostave

U nekim slučajevima troškovi dostave mogu biti odvraćajući, tako da ne obavite kupovinu koju želite da obavite. Na primer, možda želite da kupite nešto što nije tako skupo ili jednostavno želite da izbegnete troškove dostave. Na sreću svih nas, postoji način da se to dogodi. Sve što treba da uradite je da odaberete da preuzmete svoj paket u obližnjoj Zara prodavnici. Na ovaj način će vaša porudžbina doći brže nego inače i nećete morati da plaćate troškove slanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group