5 komada u beloj boji koje možete nositi tokom cele godine

Komadi kojima je svake sezone mesto u garderobi.

Fleksibilnost i praktičnost su od velike važnosti za modnu industriju, jer se stil ne može zasnivati samo na komadima koji svaki put predstavljaju trendove. Tako iz kolekcija brendova gotovo nikada ne izostaju komadi koje nazivamo osnovnim i vanvremenskim, a koji su preuzeli svoju ulogu u elegantnim svakodnevnim nastupima. Kategorija sa stalnim prisustvom u svakoj ažuriranoj ženskoj garderobi su komadi u beloj boji.

Naravno, pojam da se bela boja nosi samo leti je zastareo i potpuno beli kompleti stalno se pojavljuju u zimskim kolekcijama. Međutim, ako bismo morali da izdvojimo bele komade sa većom fleksibilnošću i prilagođavanjem odeći svake sezone, na listu bismo dodali bele majice (sa dugim ili kratkim rukavima), bele košulje, bele pantalone (posebno teksas, koje nikada ne izostaju iz garderobe najelegantnijih žena na planeti), bele patike i bele blejzere. Štaviše, ovi komadi mogu se nositi na slojevit način, čak i ako su izrađeni od tankih materijala.

U galeriji pogledajte vrhunske komade u beloj boji za koje morate pronaći mesto u svom ormaru.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group