4 Zara blejzera koji savršeno upotpunjuju Girl Boss look

Ako bismo mogli da dodelimo prvu nagradu za jaknu koja je najfleksibilnija i najpopularnija, to bi nesumnjivo bio bezvremenski blejzer - sako ležerne siluete, koji na savršeni način modernizuje jednu odevnu kombinaciju...

Blejzer je prisutan u svakoj kolekciji, uličnom stilu i garderobi bez obzira na godišnje doba i trendove koji ga definišu. U sopstvenim ormanima, zapravo, imamo nekoliko njegovih verzija: klasičnu crnu, verziju u boji, onu od tvida i prolećnu. Ovo su samo neki od njegovih dizajna, jer gde god da pogledate naći ćete drugačiju varijaciju koja osvežava njegov vanvremenski izgled.

On je upravo toliko popularan zbog svoje neverovatne fleksibilnosti i raznovrsnosti dizajna. Za svaki postoji autfit u kom se savršeno uklapa u estetiku, stil i prilike u kojima se mora prisustvovati. Dakle, danas ćemo se fokusirati na ono što oblači dinamičnu ženu, koja se na društvenim mrežama naziva #GirlBoss.

Koji su blejzeri koje bi odabrala prava Girl Boss sofisticiranog stila?

U potrazi za novim dodacima u našoj garderobi uoči proleća, otkrili smo novu Zara kolekciju, koja nudi širok izbor stilova i različite estetike. Ipak, izdvojićemo one blejzere koje bi odabrala jedna prava Girl Boss. U pitanju su dizajni koji kombinuju elegantnu bezvremenost i klasičan izgled sa savremenim karakteristikama i dinamičnim siluetama koje ističu žensku figuru. Nijanse u garderobi Girl Boss su raznovrsne, pa se ona ne ograničava samo na klasične tamne boje, već isprobava i one intenzivnije, koje naglašavaju njenu ženstvenost.

U galeriji otkrivamo blejzere koji će vam se sigurno dopasti na prvi pogled - nosićete ih iz kancelarije na večernje piće, uz štikle ili patike.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group