3 modna brenda sa pristupačnim cenama koje ćete voleti koliko i Zaru

Možda ne postoji osoba na ovom svetu koja nije čula za brend Zara.

Bilo da se deklarišete kao fanatičan kupac brenda ili se ne slažete sa taktikom koju primenjuje, u vašoj garderobi sigurno postoje komadi sa oznakom Zara. Čak i ako vam budžet dozvoljava da kupujete u drugim prodavnicama, Zara definitivno ostaje među prvim destinacijama za kupovinu koje ćete izabrati da istražite.

Ali ako je vaš budžet ograničen, onda je Zara opravdano vaša prodavnica, bilo da se radi o osnovnim ili trendi komadima. Zašto? Zato što ovaj španski brend radi brzo i efikasno, tako da nudi stilove tržištu pre nego što znamo da ih želimo u našoj garderobi. I najvažnije - po pristupačnim cenama.

Ali, činjenica je da danas postoje i druge prodavnice koje tržištu nude impresivne komade u prilično sličnom cenovnom rangu. A uz njih nude i druge pogodnosti, kao što su trenutna isporuka i vraćanje, direktna lična komunikacija, povraćaj novca, ali pre svega strast, entuzijazam i osećaj zajednice.

Danas ćemo otkriti ove prodavnice i predlažemo da zavirite u njigovu ponudu gde ćete naći sjajne komade.

KNOWWEAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KNOWWEAR (@knowwear_shop)

Brend se izjašnjava kao "mesto za najmodernije stilove i komade koje nose poznate ličnosti, uticajne ličnosti i IT devojke širom sveta", kao što su Alesandra Ambrosio i Elsa Hosk.  KNOWWEAR je zvanični prodavac mnogih svetski poznatih australijskih, američkih i engleskih brendova.

ASOS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Asos, skraćenica od As Seen On Screen, je priznata onlajn platforma koja je zasluženo stekla globalno priznanje zbog svog širokog asortimana moderne odeće, dodataka i kozmetičkih proizvoda. Asos se ističe po svojoj posvećenosti ponudi širokog spektra proizvoda, koji pokrivaju širok spektar ukusa, tipova tela i stilova.

Arket

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARKET (@arketofficial)

Arket je moderan i održiv lifestyle brend koji tržištu nudi odabranu kolekciju odeće i modnih dodataka. Osnovan je 2017. godine i član je H&M grupe. Poznat je po svojoj posvećenosti kvalitetu, bezvremenskom dizajnu i ekološki svesnim praksama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group