10 savršenih majica za svaki tip tela

Ne postoji ništa bolje od obične, lakonske, udobne majice bez nepotrebnih detalja. Pomoći će vam u situaciji „Nemam šta da obučem“ i postaće neizostavna stvar u vašem ormaru čim osetite njenu funkcionalnost.

Klasičnu majicu možete nositi u šetnji sa detetom, dopunjavajući stajling farmerkama i patikama, a za večernji događaj u kombinaciji sa asimetričnom suknjom ili pantalonama visokog struka. Jednostavna bela ili crna majica lako se može kombinovati sa ostalim predmetima garderobe.

Osnovna majica je jednobojan, kvalitetan model bez nepotrebnih detalja, idealno prilagođen proporcijama vaše figure. Što je dizajn jednostavniji, to bolje. Ali opcije sa minimalističkim detaljima takođe su prilično svestrane i mogu se smatrati osnovom.

Kako odabrati majicu? Obratite pažnju na detalje, oni imaju značajan uticaj. Materijal, kroj, šavovi, silueta, izrez, boja - to su elementi koji se moraju uzeti u obzir prilikom izbora majice. Predlažemo da investirate u majice u beloj, crnoj, sivoj, bež boji ravnog kroja.

Izabrali smo 10 savršenih majica za nošenje i uživanje. One su univerzalne i nikada neće izgubiti svoju važnost. Otkrijte ih u galeriji.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group