10 novogodišnjih poklona za žene koje vole bezvremenski stil

Odeća i modni dodaci koje će vaše prijateljice nositi zauvek.

S obzirom da se praznična sezona približava, nema boljeg načina da uđete u praznično raspoloženje nego da počnete da kupujete poklone. Na kraju krajeva, ovaj period je idealan da svojim najmilijima ponudite nešto za šta znate da će ih raznežiti i iznenaditi.

Kada su u pitanju modne ikone vašeg života, postoji kategorija koju ćete posebno ceniti, a tu spadaju odeća i modni dodaci koji su sinonim za bezvremenski stil. Bež kaput koji ostaje nepromenjen u modnim trendovima, mala crna haljina koja je idealna za dnevni i noćni izgled, kožna torba koju će svaka moderna žena ceniti, džemper od kašmira koji grli telo poput milovanja su samo neki od predloga.

U svakom slučaju, cilj je da svojim dragim devojkama pokloniti odeću i dodatke koji su deo capsule garderobe i koje će moći da nose još mnogo godina.  Na ovaj način ćete im pomoći da još više razviju i unaprede svoj lični stil.

Predloge pogledajte u galeriji fotografija! 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group