10 ležernih haljina koje će dugo ostati u modi

Kada se postavi pitanje koja je to haljina koja se može kombinovati sa basic garderobom iz ormara i koja bi bila prikladna i u kancelariji i na odmoru, potraga treba da počne od kategorije haljina - košulja. Ne samo da će ovaj stil pristajati svakoj figuri, već je i pravi klasik, koji, prevazilazi prolazne trendove i prelazi iz jedne sezonske kolekcije u drugu.

Ukoliko tražite haljinu koja odgovara bilo kojoj prilici najbolje rešenje je odabrati model midi dužine. Ovo je bukvalno „zlatna sredina“, jer kupovinom takvog modela automatski dodajete desetak stilskih i udobnih kombinacija u svoju garderobu.

Najjednostavniji su sledeći: sa sandalama sa platformom na vrućini, sa mokasinama i kaputom - u ranu jesen, na zabavu - sa slingback cipelama i na plaži - sa vašim omiljenim "birkenstocks" papučama. Naravno ova lista se može nastaviti u nedogled.

Kada odaberete model maksi dužine, takođe imate prostora za eksperimentisanje. Zakopčajte samo polovinu dugmadi, ostavljajući visok dekolte, upotpunite haljinu tankim kaišem naglašavajući struk, obucite preko haljine predimenzionirani blejzer ili bomber jaknu - mogućnosti su ograničene samo vašom maštom.

A ako želite da pokaže svoje noge, obratite pažnju na modele mini dužine - glavna stvar je da ne preterujete, inače će haljina izgledati prikladno samo na plaži. Ova haljina se odlično slaže sa blejzerima i teksas jaknama, a što se tiče cipela, svaki model će vam odgovarati, tako da je izbor na vama.

Pravo je vreme za kupovinu ležerne haljine koja odgovara svakoj prilici. U galeriji pogledajte modele iz novih kolekcija i odaberite onaj koji vam se najviše dopada!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group