10 ključnih stavki koje smo izdvojili iz Stradivarius „Quiet luxury“ kolekcije

Komadi iz nove Stradivarius kolekcije koji će vašem stilu ponuditi "tihi luksuz".

Postoji mnogo trendova koji dominiraju jednu ili nekoliko sezona i ukoliko odgovaraju našem stilu, sa lakoćom ih prihvatamo. Ali istina je da nam se mnogo puta desilo da kupimo jedan ili više komada samo zato što su trenutno u modi i nikada ih više ne nosimo ili samo u određenim prilikama. To se sigurno neće desiti sa preovlađujućim i dominantnim trendom, elegantnim i bezvremenskim tihim luksuzom.

Trend tihog luksuza je jedan od naših omiljenih trendova jer na tržištu nalazimo komade koji savršeno ispunjavaju karakteristike koje sugeriše „Quiet luxury“. Klasični komadi dolaze do izražaja u neutralnim i zemljanim bojama koji nam mogu pomoći da kreiramo vremensku kapsul garderobu i da je nosimo iznova i iznova mnogo sezona.

Klasični komadi koji karakterišu jesenju sezonu su specifični i sve ćete ih pronaći u novoj Stradivarius kolekciji „Quiet luxury“.  Nova Stradivarius kolekcija sadrži bitne komade koji se mogu naći u svakoj bezvremenskoj garderobi kao što su trenč mantili, sakoi i odela, haljine i aksesaori kao što su cipele i nakit.

U galeriji naći ćete ključne komade koje smo odabrali iz nove Stradivarius kolekcije „Quiet luxury“.  

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group