Moda - Shopping

„Balloon“ farmerice - hit proleća 2020.

Široke pantalone od teksasa inspirisane stilom devedesetih, vraćaju se u modu.

Internet korisnici su opsednuti modelom iz Zare. Novi kroj je varijacija na legendarne mama farmerice ili pantalone visokog struka. Proslavile su svoj trijumf devedesetih i svoju popularnost stekle tokom serijala "Beverly Hills".  U to vreme svi  tinejdžeri zaljubljeni u svoje idole iz popularne serije, nosili su ovaj model farmerica. Farmerice ovog kroja ne ističu figuru na najbolji način, ali... na Instagramu stiču sve veću popularnost. Kao rezultat toga, brzo nestaju sa polica!

Zare Balloonn farmerke imaju vrlo karakterističan kroj, koji se odlikuje visokim, dobro uklopljenim strukom i širokim nogavicama, koje se šire u visini bokova i sužavaju u donjem delu. Noge izgledaju kao da su naduvane vazduhom poput balona, otuda i njihov naziv.

U Zari možete kupiti najmodernije modele ovih farmerica. Savršene bi trebalo da imaju boju ispranog, svetloplavog teksasa. Izrađene su od 100% organskog pamuka, što je dodatna prednost, posebno za ljubitelje organske mode. Farmerice se mogu kupiti u Zara prodavnicama i na mreži. Dostupne su u veličinama 32-46, a cena je 3290 dinara. Pored modela u plavoj boji, u ponudi brenda Zara očekuju vas modeli od tamnog teksasa, kao i „balon“ farmerice u crnoj i beloj boji.

Kako nositi balon farmerke?

Ne možemo poreći da ovaj kroj farmerica nije lako nositi. Ove vrste pantalona neće izgledati dobro na svim tipovima tela. One će sigurno izgledati najbolje na visokim i vitkim devojkama na koje ne može uticati nežno optičko zaokruživanje figure. Ako nemate figuru modela, ali sanjate balon farmerke preporučujemo da ih nosite uz topove. To može biti uska rolka, bodi ili bluza koja naglašava liniju gornje siluete. U proleće i leto možete obući kratke topove koji otkrivaju stomak.

 

 foto:polki,pl/zara

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group