avon akcija za borbu protiv raka dojke

Neka vaše oči budu vaš prioritet uz nove Ray Ban Blue Light naočare

Ray Ban naočare nisu samo modni trend kom se okrećete kada želite da sa stilom prošetate po gradu, pri pojavi prvih znakova Sunca.

One su u današnje vreme must-have kada ste po ceo dan ispred računara ili gledate u vaš mobilni telefon. Bilo da radite od kuće ili u kancelriji, umor koji osećate kada su oči u pitanju nije nešto što treba da zanemarite. On je jedan od prvih znakova da je vašim očima potrebna zaštita.

Budući da je savremeno doba fokisirano na društvene mreže, sate i dane ispred ekrana različitih formata, štetna zračenja koja do vas dopiru, odražavaju se u velikoj meri na vaš vid. Da bi ublažio efekte negativnog zračenja Ray Ban je kreirao novu kolekciju naočara sa plavim svetlom.

Ako niste znali, plavo svetlo koje emituju sijalice u vašem domu i elektronski uređaji poput televizora, računara i tableta, može biti vrlo opasno po vaše oči i kožu. Kolekcija naočara nosi naziv EVERGLASSES i sadrži tri ključna tipa sočiva: Evolve Photochromic Lenses, Clear Lenses i Blue Light Filter. Takođe kupci imaju mogućnost da odaberu dodavanje filtera za plavo svetlo pretvodnim dvema vrstama kako bi smanili nelagodu koja se može javiti kada mnogo sati sede ispred računara.

Naočare su opremljenje Ray Ban okvirima sa potpisima koji uključuju opcije Aviator, Wayfarer i Square, kao i siluetama poput Clubmaster, Octagon, Hexagonal, Daddy – O i još mnogo više od toga.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda nova Ray Ban kolekcija.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group