Moda - Aksesoari

Ženske torbe sa resama su opet u trendu

Žene i torbe - jednostavno nerazdvojan tim.

Jedna žena je u stanju da poseduje čitavu manju vojsku torbi najrazličitijieg oblika, veličina, stilova i boja. Jedna od njih je svakako i torba sa resama, koja nam se poput bumeranga vraća ove sezone u velikom stilu. 

Ako ste ovog leta u potrazi za aksesoarom koji se savršeno slaže sa boho stilom, ove torbe su kao stvorene za vas. Napravljenje od kože, antilopa, ili pamuka, savršen su dodatak letnjem autfitu. Toliko su dopadljive da se mogu nositi u svim prilikama i uz širi spektar garderobe. Od uskih suknji, preko koktel haljina, pa sve do traper pantalona i letnih šortseva. 

KAKO IH NOSITI SA DŽINSOM, PANTALONAMA I ŠORTSEVIMA

Ako se najbolje odećate u farmerkama i pantalonama, naša preporuka su vam izbeljeni ili iscepani džins, jednobojna majica i kožna torba sa resama. Takođe, možete posegnuti i za suptilnim kariranim letnjim košuljama, koje se odlično slažu sa šortsevima i teget torbama sa resama. Specifično za ove torbe je što u isto vreme deluju i elegantno i ležerno, zbog čega mogu biti vaš izbor u najrazličitijim prilikama.

KAKO IH NOSITI SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako ste u potrazi za nečim veoma privlačnim, naša prepruka je bež haljina bez ramena u kombinaciji sa sivom torbom koju krase rese. Ako je pred vama neka značajna prilka tokom koje želite da ostavite pozitivan utisak, odaberite narandžastu haljinu, plavu torbu i metalik sandale.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group