Moda - Aksesoari

Ženske kape sa Pom Pom kuglicama koje ne smete propustiti ove zime

Pom Pom kuglice su ove godine bile poseban trend.

Gde god da smo se našli čini se da su te vesele kuglice ukrašavale prikaz i podizale raspoloženje. Budući da su zavladali hladni dani, nošenje kape je postalo neophodno, naročito ako dosta vremena provodite na otvorenom. Ovom prilikom želimo da podelimo sa vama ideje o kreiranju vrlo dopadljivog izgleda zahvaljujući kapama sa Pom Pom kuglicama. U pitanju su dve kuglicama vrhu kape koje stoje jedna naspram druge i deluju zaista elegantno i šik. Jednostavne i zabavne ove kape možete da kombinujete sa širim spektrom vaše zimske garderobe, stvarajući pri tom kako ležeran, tako i vrlo otmen stajling.

KOMBINACIJE SA DŽEMPERIMA

Kao jedan od neizostavnih pratilaca zime, ležerni džemper u crnom koloru jednostavno ćete spariti sa crnom kapom koju krase Pom Pom kuglice. Ovakva kombinacija daće vam odvažan izgled, naročito ako u donjem delu odaberete vojne pantalone. Za malo nežniju pojavu potražite džemper svetle braon nijanse koji može razbiti vaš taman stajling. Ne plašite se kombinovanja pastelnih tonova, jer sa njima zaista teško možete da pogrešite. Siva kapa i bež oversized džemper predstavljaju idealnu kombinaciju, za hladne zimske dane.

KOMBINACIJE SA KARDIGANIMA I JAKNAMA

Bela jakna u kombinaciji sa belom kapom koju krase Pom Pom kuglice jednostavno predstavlja savršen zimski autfit. Ako volite jednostavnije kombinacije odevanja potražite sivu kapu i crnu jaknu za svakodnevne varijante pri odlasku na posao ili izlasku do grada. Takođe kožna crna jakna je kao stvorena za nošenje uz farmerke i nežne bele kape. A ako želite da kreirate vrlo romantičan stajling vaš izbor može da bude sivi kradigan u kombinaciji sa svetlo roze kapom koju ukrašavaju Pom Pom kuglice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group