Zašto su modni influenseri ove zime opsednuti pletenim kapama?

Zima nam je napokon pokazala svoje pravo lice, a hladne zimske dane trebalo bi da dočekamo spremno.

To znači da svoju garderobu treba da obogatimo odećom i aksesoarima koji će nam pomoći da se suočimo sa niskim temperaturama, a da pritom ne umanjujemo svoju estetiku ili stil.

Osim trikotaže, kaputa i jakni, pametan način da se toplo oblačite su i modni dodaci. Tipičan primer su pletene kape koje su se pojavile kao herojski dodatak zime.

Pletene kape nesumnjivo imaju korisnu ulogu u našem odevanju, a to je da nas štite od hladnoće. Međutim, poslednjih godina modni influenseri su skrenuli pažnju na ovaj veoma koristan dodatak, ističući ga kao jedan od vrhunskih mikro trendova. Dovoljno nekoliko klikova na njihove Instagram naloge da primetite da pletene kape modne influenserke nose ne samo na nekoj snežnoj ekspediciji već i u svakodnevnom životu.

Što više temperatura pada, imate više mogućnosti da dodate ovaj veoma poseban dodatak svojoj odeći. U zimskim kolekcijama brendova naći ćete širok izbor pletenih kapa kako u neutralnim nijansama kao što su crna ili bež, tako i u upečatljivim dezenima ili jarkim bojama, tako da možete izabrati dizajn koji odgovara vašem stilu.

Do tada, pogledajte galeriju fotografija gde ćete pronaći stilsku inspiraciju koja će vas ubediti da svojoj kolekciji dodate barem jednu pletenu kapu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group