„Wellies“: omiljene čizme modnih insajdera

Jesen nam donosi kišnu sezonu koja zahteva „poseban režim” odevanja i komade koji će nas zaštititi od nje...

Wellies su izbor broj jedan za takvu priliku, a na sreću moda se pobrinula da ove utilitarne gumene čizme transformiše u obuću sa snažnim stilskim identitetom.

Na modnim pistama sezone jesen/zima 2020/21. počela je nadogradnja "Wellington čizama" ili "Wellies", a kuće kao što su Prada i Bottega Veneta napravile su „Wellies", sinonimom za sofisticirani stil.  

Pored bezvremenskih opcija, koje uvek uključuju Hunter modele, dodaju se i moderni predlozi kao što su čizme Bottega Veneta Puddle Boots, koje dolaze u najneverovatnijim bojama. Ove godine, modna kuća Chanel je takođe vratila klasične wellies u modu i uvrstila ih u svoju kolekciju FW'22, kombinujući ih sa debelim vunenim hulahopkama i kompletima od tvida.

Inspirisani modnim pistama i street style heroinama izdvojili smo elegantne načine da gumene čizme nosite u svakodnevnom životu, bilo da pada kiša ili ne.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group