Moda - Aksesoari

Vrlo kreativne kombinacije nošenja kačketa uz haljine

Kačketi tradicionalno važe za sportski vid aksesoara.

Tokom proleća i leta, većina devojaka koja preferira ležeran i sportski stil oblačenja, kačket će nositi uz farmerke ili kratak šorts. Takođe helanke i trenerke su odevni predmeti koje možete spariti uz kačket, ali šta je sa haljinama? Pomalo neuobičajen izbor, ali vredan pažnje. Savremena moda doživljava iz dana u dan svoj procvat i daje priliku nespojivim komadima odeće da pronađu način da budu deo iste priče. U tom pogledu, sve je više kombinacija elegantne i sportske odeće, a među njima su i one koje uključuju kačkete. Našu današnju temu posvećujemo upravo nošenju kačketa uz haljine.

Modni stručnjaci vas ohrabruju da haljine birate među onima koje potpuno odudaraju od sportskog stila. Zaboravite dakle na haljine sa kapuljačama i previše ležerna izdanja, i dohvatite neku slip varijantu koja zrači seksipilom. Napravite kontrast jer u tome je poenta. Teksas uske haljine odlično će vam stajati uz vaš omiljeni kačket. Takođe za rano proleće možete da iskoristite i vašu omiljenu džmper haljinu koja će se izvrsno slagati sa kačketom.

Haljine kojima donimira animal print su neizostave u ovoj priči, jer vašoj pojavi daju poseban šarm. Uska crna kratka haljina je savršen izbor za dnevne varijante izlazaka i nošenje kačketa. Kombinacija kačketa i haljine je smela i ukazuje na vašu kreativnu i samouverenu stranu ličnosti. Bilo da su vaš izbor kratke mini haljine, midi ili maksi varijante, pastelnih ili akcentnih boja, uz kačket na glavi delovaćete istovremeno vrlo seksi i šik, sa neizmernom dozom elegancije u sebi.

Budite ovog proleća i leta, među onima koji će odvažno nositi kačket na glavi uz svoju omiljenu haljinu.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group