Vintage torba Louis Vuitton Baggy - najmoderniji modni dodatak sezone

S obzirom da su vintage torbe trenutno apsolutni trend, logično je da se pojavljuju modeli koji iznova osvajaju srca modnih influensera.

I u street style hronikama i na Instagramu, možemo da vidimo torbu koja dolazi iz 2000-ih, držeći dvehiljadite i dalje u prvom planu. Nova vintage torba koju sada želimo je teksas i ima potpis brenda Louis Vuitton.

Reč je o torbi Louis Vuitton Baggy, koja je napravljena od teksas tkanine, sa velikim spoljnim džepovima, a takođe ima odštampan LV logo. Smatra se super modernom i idealna je za svakodnevne izlaske.

Louis Vuitton Baggy torba se smatra ultimativnim modnim must-have aksesoarom u ovom trenutku. Elsa Hosk kao prava ljubiteljka torbi već ju je dodala svojoj kolekciji u klasičnoj plavoj boji teksasa. Kombinovala ju je sa haljinom i pletenim kardiganom.

Na Instagramu smo otkrili i roze verziju torbe Baggy, koja je u ovom slučaju kombinovana sa kargo pantalonama i majicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

Klimatske promene zahtevaju i drugačije potrošačke navike, tako da se okrećemo održivijiem načinu života. Mlađe generacije su još svesnije u ovoj oblasti i čini se da više vole da dođu do luksuzne torbe svojih snova sa polovnih platformi. Na internetu ćete otkriti vintage torbe najpoznatijih modnih kuća, za svaki stil i svaku priliku. Zato samo pratite trendove da biste prepoznali šta se sada smatra „vrućim“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group