Umesto ćebeta: ogromni šalovi u koje ćete želeti da se umotate do proleća

Posle kratkog miholjskog leta, hladnoća se vratila u punoj snazi i vreme je da razmislite o novim stilskim načinima zagrevanja.

Već smo govorili o jaknama, toplim džemperima i kaputima koje možete da izaberete ove sezone, a sada predlažemo da obratite pažnju na modni dodatak koji će vam pružiti osećaj udobnosti i istovremeno vas osloboditi svakodnevnog stresa kada iz toplog doma izađete napolje.

Šal-ćebe je deo zimske garderobe, praktičan aksesoar koji je potreban kao i topla zimska kapa. Prvo, za ljubitelje šetanja u kaputima od tvida i vune, a ne u vodootpornim jaknama, stvoriće još jedan zaštitni sloj koji će ih spasiti od snežnih padavina ili kiše. Ovo posebno važi za prošivene modele od sintetičkih tkanina: takve modele smo našli u ponudi brendova Maison Margiela i Dries Van Noten. Ne plaše se vlage, a širina i dužina omogućavaju da eksperimentišete sa stilskim metodama. Takođe možete pronaći modele sa prorezima na krajevima - ovaj funkcionalni detalj će vam omogućiti da "pričvrstite" dodatak poput klasičnog šala.

Međutim, topli i veliki šalovi od vune biće još udobniji za nošenje: pogledajte nebeskoplavi šal koji nam je predložio Raf Simons ili model brenda Gate31 - lako ih je vezati čak i preko najobimnije jakne, a predivne nijanse će vas bez sumnje razveseliti.

Ukoliko planirate da nabavite novi šal u galeriji pogledajte nekoliko predloga najpoznatijih svetskih brendova i pripremite se na vreme za zimu.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group