UGG čizme - kako, gde i sa kojim odevnim komadima?

UGG čizme ili “ružne čizme” su imale svoj modni trenutak, ali se žene ne odriču ovih čizama.

Razlog je vrlo jednostavan – toplota tokom zime i udobnost.

Gde nositi UGG čizme i sa kojim odevnim komadima ih kombinovati, je pitanje od interesa za mnoge savremene žene.  

Podrazumeva se da su UGG čizme za bilo koji scenario, ali postoje mesta gde ove čizme nije poželjno videti. Na zvaničnim svečanim događajima ne smete se pojaviti sa UGG čizmama na nogama, koktel sa prijateljima u baru takođe nije najbolje mesto za mekane i udobne čizme čak i ako su sa vezom i šljokicama. Sastanak u restoranu je sličan slučaj, kada treba da izbegavate ove čizme. Ako želite da stvorite poslovni outfit, UGG ponovo morate da zaboravite. Bez obzira na toplotu i udobnost koju vam pružaju, njima nije mesto u kancelariji. Zamislite izgled krznene čizme i olovka suknja. Ne, nikako!

Kada je dozvoljeno da nosite UGG čizme?

Odgovor je jednostavan: u svim drugim svakodnevnim situacijama. Ugg čizme su najbolja opcija za putovanja u prirodi, duge šetnje po gradu, odlazak u obližnji kafić i bioskop, putovanja i šoping u sezoni zimskih rasprodaja.

Najvažnije pitanje je sa kojim odevnim komadima možete kombinovati UGG čizme.

Ako pogledamo svetsku modu, UGG čizme se najčešće kombinuju sa uskim farmerkama ili dokolenicama. Iznad njih možete nositi bilo šta: veliki pleteni džemper ili labavu majicu, košulju, tuniku… Nema suvišnih detalja i šljokica, ako ne želite da izgledate smešno.

Još jedna dobra opcija su UGG čizme u kombinaciji sa ležernom haljinom koja je ukrašena vezom ili košulja-haljinom. Biće vam ugodno i toplo, ali u isto vreme ćete izgledati ženstveno i delikatno. Ukoliko nosite haljinu, najbolje je da izaberete debele i tople hulahopke. Možete nositi UGG sa kratkim gaćicama, čarapama i džemperom. Završite svoj izgled kardiganom. Što se tiče odeće, UGG izgledaju sjajno sa parkama, kaputima sportskog, jednostavnog kroja i jaknama svih vrsta. Ne zaboravite da dodate svom izgledu šal u boji čizama.

Inspirativne predloge pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group