Udobnost, stil i svestranost: 12 rančeva idealnih za povratak u kancelariju

Udobnost, stil i svestranost: 12 rančeva idealnih za povratak u kancelariju

Pogledajte galeriju
Broj slika: 12

Ako niste znali, rančevi su ponovo u modi - od modnih pista do street style hronika, vidimo renesansu najpraktičnijeg stila torbi.

"Prednosti" nošenja rančeva su mnoge. To je torba koja kombinuje stil, udobnost čak i ako je nosite satima, a istovremeno izražava identitet nosioca. Od rančeva koje smo nosili u školi i koje su mnogi od nas „personalizovali” crtežima, nalepnicama, ali i bedževima, do prvog koji smo kupili kada smo dobili prvi, „ozbiljniji” posao, ovaj stil torbe je uvek bio tu da prati naš izgled, sa stilom.

Možda je pogrešno reći da se ranac „vraća u modu“ jer je to bezvremenski stil torbe koji je obavezan u svačijoj garderobi. Može se nositi u školi, u kancelariji, na putovanjima, ali i u izlasku. Dakle, čak i ako su rančevi stil koji je učinio da se njihovo prisustvo oseti u ovogodišnjim kolekcijama za 2022. godinu, verujemo da su oni prilično bezvremenski modni dodaci.

U kolekcijama za proleće i jesen 2022. videli smo da su mnoge modne kuće predstavile rančeve u ažuriranim verzijama. Pored tradicionalnijih veličina i dizajna, dizajneri žele da se usudimo da eksperimentišemo u pogledu dizajna i materijala.

Od velikih kožni i krznenih rančeva do najlonskih napravljenih od održivih materijala, postoje modeli za svačiji ukus. U galeriji smo izdvojili 12 rančeva koji su osvojili naša srca i koje možete nabaviti ove jeseni ukoliko želite „torbu“ koja kombinuje udobnost, stil i svestranost!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group