U Zari smo pronašli savršene baletanke koje ćete nositi u večernjim izlascima

Baletanke imaju svoj dinamičan povratak u našu garderobu ove sezone.

Par cipela koji je 2000-ih bio voljen od strane malog broja žena, suptilno se vratio svojoj klasičnoj i dobro poznatoj verziji 2022. godine, a sada u proleće 2023. vidimo kako su baletanke sastavni deo najslađih i najelegantnijih odevnih kombinacija IT devojaka koje inspirišu svojim stajlinzima.

Baletanke, koje Francuskinje nikada nisu izbacile iz garderobe kao „staromodne“, daju romantičan i lagan karakter našem izgledu, pružajući nam udobnost i praktičnost u svakoj prilici naše svakodnevice.  

U Zari smo otkrili baletanke koje su savršene za sve prilike. Konkretno, brend je lansirao baletanke sa četvrtastim vrhom i suptilnom mašnom koje su dostupne u srebrnoj i zlatnoj boji, što ih čini pogodnim za svaki večernji ili dnevni izlazak.

Za večernje izlaske, bilo da je vaš stil minimalistički ili smeliji, moći ćete da kreirate moderan izgled sa ovim specifičnim baletankama. Ako više volite jednostavne stajlinge u kojima će baletanke biti prepoznatljivi deo vašeg izgleda, onda ih kombinujte sa haljinom neutralne ili zemljane nijanse ili teksas komadima.

Ako želite da kreirate intenzivniju i blistaviju odevnu kombinaciju, možete odabrati svetle boje kao što su fuksija, svetlo narandžasta ili crvena, stvarajući maštovit i prolećni mix&match.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group