U koje torbe treba investirati prema vašim godinama

Koja torba je najpotrebnija u svakoj deceniji vašeg života?

Ako postoji jedno pravilo koje u modi postaje neprikosnoveno, to je da trendovi treba da služe i idu u korak sa vašim ličnim stilom, a ne sa godinama. Ovo se, pak, prevodi u stilsku slobodu koja vam omogućava da se odevate u komade i ulažete u modne dodatke koji vas izražavaju i čine da se osećate dobro. Čini se da se eksperimentisanje, naravno, bolje uklapa u prve decenije života žene, a da ubuduće nije zabranjeno, dok najklasičniji i minimalistički stil obično postaje pratilac u zrelijim fazama. Ali opet, sve je relativno i poznati modni insajderi su svojim izborom dokazali da je sve stvar raspoloženja i prilagođavanja ličnosti i stilu.

Dakle, ono što se odnosi na odeću koju odaberemo da obučemo u bilo kojoj dobi, isto se odnosi i na modne dodatke, posebno na torbe koje ćemo odabrati. Naravno, postoji opšta tendencija da se u mladosti ulaže u torbe koje su idealne za večernje izlaske i zabave, dok se u zrelijim godinama biraju klasični dizajni.

Realnost, međutim, ima više veze sa potrebama i obavezama u bilo kojoj dobi: u dobi od 20 godina žena je obično slobodna i stoga će se više zabavljati, pa je potreba usmerava na kupovinu koja ima veze sa večernjim torbama ili preslatkim crossbody modelima. Žena u tridesetim i četrdesetim godinama obično je na vrhuncu svog profesionalnog razvoja pa torbe postaju njen osnovni izbor, dok nakon 60 godina ne bi bilo preterano reći da počinje period opuštanja - što omogućava više vremena za putovanja - pa zašto se onda ne biste više usredsredili na torbe koje imaju veze sa njima?

Dakle, na pitanje, "Koje torbe vam najbolje odgovaraju u zavisnosti od vaših godina", odgovor je "sve". Na pitanje "U koje torbe treba investirati na osnovu vaših godina?“ – odgovor sledi u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group