Moda - Aksesoari

Trendi, šik i sexy naočare za sunce, koje će obeležiti leto 2016.

Letnji outfit nezamisliv je bez dobrih naočara za sunce.

Da budemo iskrene, one se više nose zbog modnog utiska i stila, nego zbog toga što će vas zaštiti od sunčeve svetlosti. One su jedan od najomiljenijih delova ženskih garderobera, koji tako moćno upotpunjuje i finišira svaku modnu kombinaciju. Kada ih birate, pored toga što morate voditi računa da pristaju vašem obliku lica, one moraju biti u skladu sa vašim stilom. One su uvek odraz vaše ličnosti.

I ovog leta, one su vaše najbolje prijateljice, jer kroz njihova stakla posmatrate svet ili se, kada vam je to potebno i poželite, iza tog stakla, jednostavno sakrijete.

I ovog leta, očekuju vas u najrazličitijim modelima, od onih najklasičnijih modela pravougaonih oblika i crnog stakla, preko avijatičarki, lenonki, zatim raznih, krivudavih, zakrivljenih i “mačkastih” oblika ramova iz 60-ih i 70-ih, pa do stakla u šarenim, pastelnim bojama, trend koji se iz 90-ih i ranih 2000-ih ovog leta ponovo vraća na scenu.

U modi su modeli sa raznim dodacima na okviru. Koja žena može odoleti jednom aksesoaru sa još jednim aksesoarom na sebi?! Za sve vas koje ne možete odoleti, a da se ne nakinđurite, tu su naočare sa cirkončićima i raznim drugim ukrasima na ramu, sa kojim ćete izgledati upečatljivo i moderno.

Za sve vas koje volite klasične modele, klasične oblike ramova i crna stakla, i ovog leta blistaćete i izgledati neverovatno ženstveno sa svojim omiljenim parom.

A sa onim ultra ogromnim naočarima, koje prekrivaju i više od pola lica, osećate se sigurno, a tako glamurozno, zavodljivo i pomalo tajanstveno.

Da upotpunite svoj plažni izgled ili modnu kombinaciju za šetnju gradom, tu su avijatičarke, legendarne ikone stila, koje će vam dati neodoljivi sexy vajb.

Svi oblici i modeli u nežnim, za oči opuštajućim tonovima zemlje, zlatne boje i one sa šarama kao kornjačin oklop daće vam kao nijedan drugi modni dodatak notu stila, prefinjenosti, otmenosti i elegancije.

Izaberite svoj omiljeni par i uživajte u letu.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group