Torbe za plažu koje možete nositi i u gradu

Toliko su elegantne da nećete moći da odolite.

Kada govorimo o torbi za plažu, obično imamo na umu pletene torbe.

Istina je da se torbe od slame smatraju savršenim izborom jer su prostrane, izdržljive, moderne i lepo se kombinuju sa letnjom odećom i kupaćim kostimima. Naravno, pored pletenih torbi, postoje i platnene koje su veoma popularne i elegantne opcije.

Poslednjih godina, pletene torbe postaju dominantne u svakodnevnoj letnjoj odeći. Moda, pak, izbegava da na svoje proizvode stavlja „etikete” u vezi sa stajlingom. To znači da torba koja je idealna za dane na plaži može biti idealna za šetnju gradom ili čak u kancelariji. U kategoriji, „tote“ ili „shopper bags“ naći ćete mnogo dizajna koji mogu poslužiti svakoj prilici koju poželite.

Od prostranih pletenih "korpi" i pletenih modela sa potpisom brenda Prada, do torbi od štampanog platna, ali i torbi sa veštim makrameom, bambusovim ručkama ili detaljima od kože, torbe iz naše galerije mogu imati dvostruku ulogu i možete ih nositi kako na plaži, tako i u gradu. Prelistajte ih i odaberite svoj favorit!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group