Moda - Aksesoari

Torbe sa lancima najnoviji jesenji trend

Jesen nas iz dana u dan iznenađuje sve zanimljivijim trendovima kada je ženska moda u pitanju.

Kao da želi da nam do početka zime ispuni svaki novi dan sitnicama i detaljima koje će nam pričiniti zadovoljstvo. Ako ste već pronašli svoje omiljene čizme za ovu jesen, kaput, pantalone i naravno džemper, ostaje još samo jedan mali dodatak u vidu ženske torbe. Jesen nam je ovog pota šapnula da su u trendu one sa lančanim kaiševima.

Budući da 2020. godina nije kao godine pre nje i da se život mnogih od nas sveo na udobne trenerke i pidžame, malo luksuza i glama ne škodi kada konačno izađemo iz kuće. Ako se ovih dana vraćate u svoje kancelarije ili vam je potreban odlazak do omiljenog kafea sa drugaricom u popodnevnim satima, torba sa lančanim kaišem kože da bude vaš savršen izbor. Ona će doprineti vašem elegantnom izgledu bez mnogo pompe i truda.

Ovaj trend sa osvrtom na doba panka i buntovni stil, sve više postaje primetan i njegova popularnost raste upravo zahvaljujući tom bezvremenskom šarmu. Posedovati lančanu torbu znači imati aksesoar koji nikad neće zastariti, odnosno izaći iz mode. Nezavisno od toga da li više volite klasičan metalni lanac, minimalističke crno-bele varijante, zlatne ili neke sasvim neobične lance, u našoj galeriji ćete sigurno pronaći svoju inspiraciju.

Ženska torba kao detalj bez kog ni jedna dama koja drži do svog izgleda ne izazi iz kuće, ove jeseni vam se predstavlja sa zadovoljstvom u obliku one sa lančanim kaišem. Uverite se i sami zašto su toliko fantastične.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group