Top 10 letnjih bidermajera

Proleće i leto su rezervisani za venčanja.

Ukoliko je i vaše venčanje u ovim toplim mesecima, imate sreće, jer možete pronaći razne vrste cveća za vaš bidermajer. Ako je vaša venčanica u beloj boji, vaš buket za venčanje ne mora biti beo. Zaboravite stereotipe i odaberite lep letnji buket koji će biti savršen aksesoar vašoj venčanici. Zamislite sebe, kako stojite u fensi venčanici sa neverovatnim buketom u živim bojama u vašim rukama.

Predlažemo vam top 10 bidermajera za letnju sezonu:

1. Buket u bojama leta

U potrazi ste za svetlim, smelim buketom u skladu sa vašom svadbenom temom? Ovaj jarko obojeni bidermajer je napravljen od svežih gerbera, ruža, lala i frezije i lep je izbor za neveste koje žele da prihvate žive nijanse leta. Ukoliko želite da prilagodite vaš bidermajer šemi boja vašeg venčanja, svila koja obavija buket može biti u širokom spektru boja.

2. Mirisni žuti bidermajer


Bidermajer u žutoj boji je savršena kombinacija boja za neveste kada žele da stvore novi, sezonski izgled krajem proleća ili početkom leta. Bidermajer može biti od žutih ruža i belih ljiljana, možete odabrati cveće u sočnim nijansama limuna ili suncokrete koji su veoma popularni kod nevesta koje svoja venčanja organizuju na otovorenom.

3. Buket inspirisan morem

Kada su u pitanju letnja venčanja, tema mora je često zastupljena. Nijanse plavih talasa, školjke i morske zvezde mogu biti idealna dekoracija za vaše letnje venčanje. Kada je izbor buketa za letnje venčanje u pitanju možete izabrati prefinjene orhideje, ruže u boji slonovače, dok će dekor biti u plavoj boji. Takođe, bidermajer u plavim tonovima odražava nebo i more i savršen je izbor ako je vaše venčanje na nekoj plaži.

4. Mediteranski buketBuket u mediteranskim bojama, ispunjen je cvećem u narandžastim, koralnim, žutim i crvenim tonovima. To je vrhunski izbor za mlade koje planiraju svoje venčanje uz zalazak sunca ili na nekoj sunčanoj destinaciji. Mediteranski buket možete napraviti od orhideja, kala, ruža i gerbera.

5. Tropski bidermajer

Kada pomislimo na leto, prva asocijacija je more, palme, tropski printovi…Vaš bidermajer može biti u tropskim bojama. Fuksia, narandžasta, ružičasta i žuta su neverovatne boje, koje kombinacijom mogu stvoriti pravi letnji bidermajer. Koristite  narandžaste orhideja, pink ljiljane, ruže i hortenzije koje će dati svadbenom buketu tropski rafal boja koje će učniti svaki dan sunčanim bez obzira na vreme!

6. Bidermajer u bojama duge


Ako ste nevesta koja želi samo jednu vrsta cveća u svom buketu, možete izabrati ruže ili kale koje će se prelivati u divnim tonovima duge. Ovakav buket će garantovano staviti osmeh na svačije lice, pa zašto ne bi vaš dan učinile malo posebnim?

7. Ženstveni bidermajer


Ako ste prava, ženstvena devojka koja voli sve roze i svetlucavo, onda je bidermajer u ružičastim tonovima pravi izbr za vas. Odaberite ljiljane u bebi pink tonovima koji su posute kristalima. Ovo je divno rešenje za neveste koje imaju slatku pastelnu temu venčanja.

8. Pastelno plava

Ukoliko volite baby plavu boju, postoji širok izbor bidermajera u nežnim plavim tonovima. Buketi u pastalno plavoj savršeno pristaju beloj venčanici. Možete odabrati raskošne hortenzije čije su latice u plavim ombre tonovima. Bidermajer napravljen od hortenzija izgleda vrlo bogato, nežno i sofisticirano.

9. Bidermajer od samoniklog cveća

Ukoliko je vaše venčanje na otvorenom, možete izabrati bidermajer od poljskog cveća. Ovakav buket ne možete kupiti, ali ga možete same napraviti. Koristite bele rade, maslačke, hajdučku travu, majčinu dušicu, dekorativne trave za zelene akcente u buketu, lavandu, divlje ljubičice. Od samoniklog cveća mogu se napraviti jednostavni bidermajeri, ali i ekstravagantni i jedinstveni buketi koji su neponovljivi i unikatni. Samonikle biljne vrste služe u spajanju nespojivog, te stvaraju sklop nestvarnog i neponovljivog i zasigurno upečatljivog.

10. Sofisticiran beli bidermajer

Ukoliko ne volite da eksperimentišete, možete odabrati beli bidermajer. Sa belim bidermajerom grešaka nema. Postoji mnogo vrsta belog cveća, ruža, ljiljana, đurđevka, hrizantema koje će učiniti da vaš svadbeni buket izgleda raskošno, sofisticirano i otmeno.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group