Teksas torbe su najmoderniji aksesoari prolećne sezone

It torba leta neće biti korpa!

Basket torbe su sinonim za letnji stil i dok će uvek imati mesto u našoj garderobi, ove sezone čini se da ustupaju tron malo svežijem trendu torbi koji je već počeo da osvaja modne piste i ulični stil.

Teksas torbe, aksesoar koji je bio popularan 2000-ih je modni dodatak od kojeg se modne devojke više ne mogu odvojiti i očekuje se da će biti apsolutni must have za leto. Kul, lagane, izdržljive, svestrane i drugačije od onoga na šta smo navikli, teksas torbe se pojavljuju kao idealan izbor za go-to lookove nove sezone, posebno za nas koji smo višegodišnji ljubitelji ležerne odeće.

Najmoderniji način da ih nosite je naravno uz odeću od teksasa. Farmerke, korseti i kaputi savršeno su upotpunjeni mini torbama od teksasa i kreiraju moderan, ali bezvremenski izgled. Od tote, do crossbody i hobo modela torbe od teksasa su potvrdile da nisu samo popularan trend. Naprotiv, sve dok su 2000. godine jedna od najjačih modnih referenci, sve što je izrađeno od teksasa zaslužuje našu pažnju.

Da bismo stekli predstavu o najmodernijim torbama koje trenutno nalazimo u ponudi najpopularnijih brendova, u galeriji smo izdvojili teksas torbe koje želimo u našoj kolekciji. 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group