Sve o antilopu - 4 saveta za održavanje odeće i aksesoara u savršenom stanju

Saveti koje svaka trendi devojka treba da zna.

Antilop je jedna od najposebnijih i najelegantnijih vrsta tkanine, koja je neophodna za zimsku sezonu. Ono što treba da znate pre nego što krenete u kupovinu je da je antilop koža kojoj je potrebna posebna pažnja i briga.

Međutim, ova činjenica ne mora da vas odvraća od kupovine, jer ćete u nastavku pronaći najkorisnije savete kako da odeću i aksesoare održite u odličnom stanju.

Briga

Koliko god da antilop koža izgleda impresivno na cipelama i torbama, toliko joj je potrebna vaša briga. To znači da svaki put kada odlučite da nosite neki predmet od ovog materijala, kada se vratite kući morate i da se brinete o njemu. Prvo, ne paničite, trebaće vam samo čista vlažna krpa kojom ćete nežno očistiti cipele od mrlja nakon nošenja.

Skladištenje

Pored čišćenja, takođe treba da obratite pažnju na skladištenje određenih komada, jer su prašina ili pogrešna lokacija najveći neprijatelji antilopa. Ako se radi o cipelama, radije ne bacajte njihovu kutiju i čuvajte ih u njoj, a ako je u pitanju torba stavite je u platnenu kesu koja će je sačuvati od prašine. Što se tiče odeće, u prodavnicama ćete pronaći posebne zaštitne navlake od tkanine koje će zaštititi vaše jakne i kapute od antilopa.

Vremenski uslovi

Pored prašine, jedan od neprijatelja antilopa je voda. To znači da pre nego što odaberete da nosite kaput od antilopa ili svoje omiljene čizme od antilopa, morate pogledati vremensku prognozu. Ako je kišni dan, radije obucite nešto drugo jer voda može uništiti vašu obuću ili odeću.

Stilske kombinacije

Ovo je greška koju je većina žena napravila bar jednom u životu. Nosimo crni kaput, odaberemo bež antilop torbu i vraćajući se kući, primećujemo da je unutrašnji deo torbe, odnosno onaj koji je bio u kontaktu sa našim kaputom, obojen trenjem. Nažalost, ako se to dogodi, prilično je teško vratiti torbu u prvobitno stanje. Stoga, pazite da dva predmeta ne dođu u kontakt ili radije investirajte u torbu koja se nosi u ruci.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group