Moda - Aksesoari

Stilski način nošenja šešira ovog proleća

Šešir predstavlja stilski dodatak koji nije baš namenjen svima.

On je nešto posebno, bez obzira za koju priliku da ste ga odabrali. Ako niste navikli da nosite šešir, morate priznati da i nije baš najudobniji detalj koji možete da zamislite na svojoj glavi, ali da izgledate sa njim zaista prefinjeno, to je definitivno. Ako volite da nosite šešire ili ste jednostavno inspirisani dovoljno da se ovog proleća upustite u tu avanturu, donosimo vam danas male smernice za to koji oblik i boju da odaberete uz vašu prolećnu garderobu.

Trenutno su mnoge vrste šešira aktuelne, što vam omogućava da budete kreativni i stvorite vrlo dopadljiv stajling. Od slamnatih, do kaubojskih koji deluju tako šik i elegantno u isto vreme. Među svima njima izdvajaju se manji šeširi sa širokim obodom. Oni koje bi ove sezone trebalo da zaobiđete su oversized, ako želite da budete u trendu.

KOMBIANCIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako želite da vašu pojavu malo začinite suptilnim dodatkom, uz bele ili krem pantalone odaberite šešir svetle boje i izgledaćete vrlo privlačno. Jednostavne široke crne farmerke stajaće vam odlično u kombinaciji sa teksas jaknom i bež šeširom kaubojskog stila. A ako je vaš izbor za ovo proleće džins u boji, žutoj na primer, možete ga nositi uz belu majicu i svetlo smeđi šešir. Čak i vrlo elegantan poslovni izgled možete da kreirate uz krem pantalone, majicu sa polka tačkicama i šešir preplanule boje.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Prolećne i letnje haljine i suknje vas prosto pozivaju da na glavi nosite vaš omiljeni šešir i zaštitite se od sunčevih zraka. Odaberite teksas midi haljinu i sparite je sa krem šeširom i dobićete zaista odvažan stajling. Kratku belu teksas suknju možete nosti uz prljavo beli blejzer i beli šešir, pri čemu ćete biti primećene na svakom koraku. Slamnati šeširi su odlična varijanta za sparivanje sa suknjama boje senfa i belim gornjim delom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group