Specijalna revija Fendi u Njujorku povodom 25 godina Baguette torbe

Izraz "It bag" nije mogao da nađe prikladniji primer od Baguette torbe brenda Fendi.

Torba koju je 1997. dizajnirala Silvija Venturini Fendi, umetnička direktorka modnih dodataka i muških kolekcija ove kuće, postala je toliko popularna - zahvaljujući ljubavi "Keri Bredšo" u seriji "Seks i grad" - da je sada kultni dodatak kome će se žene svake generacije stalno vraćati.

Baguette torba ove godine slavi 25. godišnjicu, a Fendi je najavio da će to proslaviti specijalnom revijom u Njujorku 9. septembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Saopštenje je objavljeno na Instagramu, gde je takođe otkrivena kampanja povodom 25 godina od lansiranja torbe sa Lindom Evanđelistom u glavnoj ulozi. Evanđelistu je fotografisao Stiven Majzel kako drži dve baget torbe različite veličine sa šljokicama, pojavljujući se u kampanji po prvi put posle dugo vremena - nakon svoje avanture sa deformisanjem tela i lica plastičnom hirurgijom.

Nisu objavljene nikakve druge informacije o njujorškoj reviji, ali poznato je da Kim Džons, umetnički direktor za ženske kolekcije Fendi, trenutno radi sa Markom Džejkobsom na projektu koji će biti predstavljen na Nedelji mode u Njujorku u septembru i mnogi spekulišu da to će biti torba Baguette.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group