Moda - Aksesoari

Šik i elegantne ženske torbe od somota sa lančanim kaiševima

Da li ste u potrazi za torbom koja predstavlja savršen dodatak vašoj pojavi u svakoj prilici?

Ako je vaš odgovor DA, ne treba da tražite dalje od fine male elegantne torbe od somota. Štaviše trebalo bi da svoju pažnju usmerite na one koje imaju lančane kaiševe ako želite da postignete izvanredan stajling. Pokazaćemo vam danas kako da ih kombinujete sa širim spektrom vaše omiljene garderobe. Na vama je samo da odaberete vašu omiljenu boju.

KOMBINAICIJE SA PANTALONAMA I FARMERKAMA

Budući da su hladni zimski dani još uvek oko nas, možete iskoristitu priliku da sparite kaput midi dužine u smeđem koloru sa crnim ženskim pantalonama i upečatljivom somotskom torbom u plavoj nijansi. Elegantno, šik i vrlo odvažno. Ako ste u potrazi za svakodnevnim i vrlo ležernim autfitom vaš izbor mogu da budu teksas jakna, plave pantalone i tirkizna torba od somota na kojoj se ističe lančani dodatak. Svoje omiljene blede farmerke i sivi kaput možete da nosite uz elegantnu crnu torbu od somota, koja će vam dati vrlo izražajan stajling.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ukoliko želite da kreirate vrlo nežan i romantičan autfit potražite midi suknju cvetnog dezena koja će vam odlično stajati uz ljubičastu somotsku torbu, sa zlatnim lančanim kaišem. A ako je vaš cilj stvaranje vrlo odvažne kombinacije za izlaske odaberite belu haljinu iznad kolena, duboke somotske čizme u crnoj boji i uparite ih sa istom takvom torbom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group