Savršene letnje torbe za savršeni letnji odmor

Savršen dan na plaži ne može da prođe bez savršenog izgleda, a za savršen izgled potrebne su nam sve one savršene sitne (ali bitne!) stvari koje moramo poneti u savršenoj letnjoj torbi.

Toliko savršenstva u samo jednoj rečenici, ali ne brinite, verovatno je u pitanju samo ničim izazvani optimizam zbog predstojeće letnje sezone. I da se razumemo odmah na početku – apsolutno je nebitno hoćete li ove godine gostovati na nekoj luksuznoj plaži ili ćete ostati u dobro poznatoj sredini, pravo je vreme da se sve one teške, krute, strogo definisane torbe zamene nekim laganim, svežim primercima.

Znate već, treba nam neka torba u koju može da stane i neseser, i flašica vode, i krema za sunčanje, i omiljeni parfem, i... pa, za početak sasvim dovoljno. Ali, potrebna nam je zaista što lakša i što praktičnija torba – otvoreni smo za sve boje, oblike, a posebno materijale.

Dopadaju nam se i pastelne, i neutralne i klasične varijante. Dajte par komada pa će svaka lako naći namenu u danima koji slede. Hoće li to biti neka platnena ili slamnata varijanta – apsolutno je nebitno, 2021. godina je ionako već pokazala da joj nije mnogo stalo do poštovanja pravila.

Zanimljive su i vodootporne varijante (u slučaju da nam leto bude i kišovito) ali i one plišane, koje oponašaju klasične pismo-torbe samo u mnogo opuštenijoj varijanti i živopisnijim bojama.

Bilo kako bilo, mi smo za vas izabrali neke komade za koje smatramo da bi mogli da budu najzanimljiviji kako za gradsku tako i za onu morsku varijantu letnjeg odmora.

Slobodno odaberite neki model za sebe na vreme.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group