Moda - Aksesoari

Savršene letnje torbe na prugice za sve prilike

Potrebna vam je letnja varijanta torbe za odlazak na plažu ili večernji izlazak?

Na pravom ste mestu. Inspirisani predivnim prugicama, koje učine da jednostavna stvar poput ženske torbe izgleda fantastično, donosimo vam danas pregršt ideja za kombinovanje ovih simpatičnih dodataka sa vama željenim odevnim predmetima. Razmišljajte u prugastom smeru i zadiviće vas koliko se stila krije iza esencijalnih linija u širem spektru boja.

Pre svega treba da odaberete stil prugaste torbe koja odgovara vašim potrebama. Da li je to koktel torba, namenjena za svakodnevno nošenje, za odlazak na posao ili večernju varijantu? Potom, ono na šta treba da se fokusirate su boje, a u tom pogledu vam je dostupno mnogo toga – od klasičnih crno-belih varijanti pa sve do šarenih poput duge.

Ako ste krenuli na plažu, vaš savršen izbor bi bio šorts neutralne boje, u kombinaciji sa svetlo plavom košuljom koja se savršeno stapa sa prugastom tamno plavom i neutralnom bojom torbe. Ukoliko težite ka svečanijem izgledu, možete isprobati varijantu uskih akcentnih pantalona, tamne majice i ručne torbe na prugice koja podržava tamniju boju gornjeg dela. S druge strane, ako vam je potrebno nešto za svakodnevni stajling, posegnite za prugastom šarenom torbom, koja će se savršeno stapati sa neutralnim vrećastim pantalonama i tamnijom kombinacijom potpetica i gornjeg dela. Sve je zapravo u pronalaženju balansa u bojama.

Kratke koktel haljine sivih tonova savršene su za kombinovanje sa crno-belim prugastim torbama. Siva boja predstavlja zlatnu sredinu ove dve krajnosti. Takođe, pri odlasku na plažu akcentujte utisak koji ostavljaju prugice na vašoj plavo beloj haljini, prugastom torbom za nijansu tamnijih tonova. Izražajnija boja prugica, bilo da su dve ili više njih, vam zapravo služi kao inspiracija za haljinu koju planirate da nosite.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group