Sandale koje možete nositi zimi

Sandale zimi? Možda zvuči zbunjujuće, ali u modi pravila su tu da bi se menjala.

Komadi koji su kreirani da služe stilu određenog doba, kroz stajlinge pronalaze „rupe“ koje im omogućavaju prisustvo u odevnim kombinacijama suprotnih godišnjih doba. A sandale su jedan od najkarakterističnijih primera.

Naravno, kaput ili šal ne mogu iz praktičnih razloga da uđu u letnji autfit, kao i obrnuto, kupaći kostim ili japanke zimi. Stvari postaju mnogo lakše za one – uglavnom letnje – komade koji mogu da učestvuju u zimskoj slojevitosti i da budu pokriveni toplinom kaputa ili džempera.

Ali šta je sa sandalama?

Moda je tu da ponudi rešenje koje je najočiglednije i jednostavno - nosite sandale zimi uz hulahopke i čarape. Trendi devojke su prihvatile ovaj predlog i u mnogim street style lookovima koji nameću prefinjenost videćete kako influneserke nose sandale sa čarapama do kolena, tankim ili debelim.

Naravno, ovde vredi napomenuti da su sandale, u svojim najglamuroznijim i najluksuznijim verzijama, oduvek bile prisutne u kolekcijama cipela za zabavu. Sandale ukrašene kristalima, kao što su bezvremenski dizajn Aquazurra, sandale od somota kao što su impresivno seksi „Padlock” Toma Forda, sandale na platformu kao što su Jimmy Choo u „svečanoj” crvenoj ili Giuseppe Zanotti sa šljokicama, ali i sandale sa štrasom i sjajnim kopčama, mogu savršeno da upotpune svečani izgled, ali i svaki drugi izgled na zabavama i večernjim izlascima u godini. 

U galeriji pogledajte najlepše modele sandala koje možete nositi u svim svečanim prilikama bez obzira na sezonu!

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group