Sandale koje ćemo nositi ovog leta su zelene boje

Činjenica je da leti nosimo (uglavnom) odeću i modne dodatke u jarkim bojama.

Boja koju ćemo odabrati zavisi od ličnih preferencija i stila, međutim, najtoplije nijanse poput fuksije, narandžaste i zelene ispunjavaju naš Instagram feed i divimo se garderobi modernih devojaka, koje se ne ustručavaju da nose dodatke, cipele i odeću u najživljim bojama sezona.

I dok smo i u uličnom stilu i na modnoj pisti videli mnogo različitih nijansi, što se tiče sandala, možemo reći da je boja koja se ističe: zelena!

Leonnie Hanne, Pernille Teisbaek i Elsa Hosk već su pokazale svoju slabost ka zelenim cipelama, posebno u modernom i ekscentričnom dizajnu Bottega Venete. Sa četvrtastim vrhom, debelom petom, platformom, kaiševima koji grle stopalo... nije važno, sve dok su sandale obojene u tamno zelenu boju koja ne prolazi neprimećeno. A ako se bojite kombinacija sa ostalim delovima odeće, reći ćemo vam da je sada prilika da se odvažite.

Možete se igrati istim nijansama održavajući zelenu paletu boja, ali ako želite eksperimentisati, možete kombinovati boje poput crvene i fuksije. Za suptilnije dame idealan je izbor kombinovati zelene sandale sa bež i nude odećom i upotpuniti izgled zlatnim dodacima i nakitom.

Najlepše modele u zelenoj boji pogledajte u galeriji fotografija.

 

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group