Moda - Aksesoari

Šalovi s printom i resama idealni za početak hladne zime

Zimsko vreme podrazumeva obilje dodataka poput rukavica, šalova, kapa.

Kako bi vam bilo prijatnije i toplije izlaženje iz kuće, ali i kako bi pri tom izgledali savršeno potrebno je da uskladite vaše aksesoare sa zimskom garbedom. Ovom prilikom rešili smo da vam predstavimo jedan modni dodatak koji će vašu pojavu na svakom koraku učiniti primetnom. Reč je o šalovima sa printom i resama, koji deluju vrlo privlačno.

Ove godine u centru zbivanja su sve varijante prigastih dezena, polka tačkice, cvetni detalji, animal printovi i svakako ševron. Neizostavne su i karirane kombinacije koje su više nego ikad primetne na modnoj sceni. Ovi printovi nose u sebi toplinu jeseni, savršenu kao dodatak zimskom autfitu. Pokazaćemo vam u redovima koji slede kako da ih kombinujete sa ostatkom vaše zimske garderobe.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako ste u potrazi za ležernim svakodnevnim stajlingom, odaberite sivi kaput, tamnije farmerke iscepane na kolenima i šal sa prugicama. Siva ženska torba i bele gležnjače su sve što vam treba da upotpuni vaš stil. Ukoliko vam je potreban atraktivan poslovni izgled odaberite crne pantalone, crveni kaput i karirani šal sa resama. Ne zaboravite u toj kombinaciji naočare zatamnjenih stakala. A ako želite da postigente romantičan izgled možete posegnuti za visokim narandžastim potpeticama, klasičnim uskim farmerkama i šalom kojim dominiraju dve pomenute boje. Lagani neutralni blejzer u toj kombinaciji će biti savršena podloga.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ukoliko želite da kreirate vrlo ženstven stajling odaberite usku crnu haljinu, bež visoke čizme i nežni šal sa resama u sivo-krem varijanti. Takođe za vrlo upečatljiv autfit možete da odaberete sivu haljinu i plavo-sivi šal koji će idealno izgledati uz crne gležnjače.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group