Šalovi i marame sa printom zebre savršeni za hladne zimske dane

U hladnim zimskim danima, nošenje marama i šalova oko vrata je nezaobilazno, ako želite da vam bude dovoljno prijatno i toplo.

Svaka savremena dama u svom posedu ima manju ili veću kolekciju ovih dodataka ženskoj lepoti. Marame i šalovi sa printom stekli su posebnu popularnost ove sezone, a među njima su se istakli prugasti dezeni, polka tačkice, karirani otisci kao i leopardov print. Međutim našu današnju temu posvećujemo jednom vrlo privlačnom i ne tako čestom printu koju nazivamo – zebrasti.

Ovi otisci izgledaju vrlo moderno i privlačno, pri čemu mogu da budu savršen dodatak vašem minimalističkom autfitu. Takođe vrlo interesantan prizor možete da stvorite ako ove marame pomešate sa garderobom upečatljivih boja ili onom na kojoj se nalaze neki drugi otisci. Ove sezone sve je vrti oko otisaka, zato ne propustite priliku da kombinujete i pokažete svoj specifičan ukus. Marame i šalovi sa zebrastim printom dolaze nam u klasičnom crno-belom koloru, kao i u zlatnim srebrnim varijantama.

KOMBINACIJE SA KOŠULJAMA I DŽEMPERIMA

Ako volite jednostavne i elegantne kombinacije odevanja vaš izbor može da bude crna uska majica, koju ćete spariti sa klasičnim crnim pantalonama a koje ćete obogatiti zebrastom maramom. Ukoliko ste u potrazi za toplijom odevnom kombinacijom, možete odabrati sivu džemper haljinu, mini crnu suknju, kožne čizme i neizostavni crno-sivi zebrasti šal. Prefinjeno i šik u isto vreme. A ako tražite varijantu za svakodnevno nošenje ne propustite da prošetate vaš omiljeni maslinasto zeleni džemper, uske svetlo plave farmerke i zebrastu maramu.

KOMBINACIJE SA JAKNAMA I KAPUTIMA

Vaša kožna kratka crna jakna biće savršen par marami sa printom zebre. Uz njih možete da nosite vaše omiljene farmerke i neke cipele upečatljive boje. Takođe dugi crni kaput je kao stvoren za elegantne zebraste otiske na šalovima. A ako u svom posedu imate kaput neke nežne pastelne boje, možete i njega nadograditi detaljem u vidu marame sa zebrastim printom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group