Rukavice su najpraktičniji dodatak koji vam je potreban ove zime

Svrha modnih dodataka nije samo da oblikuju i poboljšaju autfit.

Oni služe vrlo osnovnoj svrsi koja nije ništa drugo do praktičnost. Na primer, hulahopke ili par toplih čarapa će vas zagrejati zimi, preveliki šal će zaštititi vaš vrat kada je vetrovito i hladno, a u ovu kategoriju spadaju i rukavice.

Par rukavica vam je neophodan tokom zime, a ruke će vam biti zahvalne. Niko od nas ne želi hladne ruke i suvu kožu na rukama, pa je vredno dodati rukavice u svoju kolekciju (ako ih već nemate).

U zavisnosti od dizajna koji odaberete, kreiraćete i odgovarajuću estetiku. Ako volite crnu i monohromatske stajlinge, onda možete kombinovati maksi crni kaput sa odgovarajućim crnim pletenim rukavicama ili ako ste ljubitelj statement dodataka, onda recite „da“ ekstra mekanim modelima koje možete pronaći u kolekcijama poznatih brendova. Od klasičnih modela od vune i kašmira, preko onih sa veštačkim krznom, do velikih rukavica od flisa (dizajn koji odvaja palac od ostalih prstiju) koje u poslednje vreme vidimo u uličnom stilu, postoji zaista veliki izbor ove zime. S obzirom da vremenska prognoza ukazuje na niske temperature u narednih nekoliko dana, to je dobra prilika da nabavite nove rukavice.  

U galeriji pogledajte naše predloge.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group