Ravne cipele iz Zare koje ćete non-stop nositi u jesen

Udobne jesenje cipele iz Zare koje će obnoviti vaš stil.

Što se tiče odevnih kombinacija koje nosimo u svakodnevnom životu, cilj je da se osećamo prijatno, ali i da nosimo komade koji nam podižu raspoloženje.

Kada je reč o udobnosti odabir pravih cipela je veoma važan, na ovaj način ćete se osećati prijatno bez obzira koliko sati ste van kuće. Od svih novih kolekcija koje su lansirane ove sezone, u Zari ćete pronaći cipele koje odgovaraju svakom jesenjem izgledu i istovremeno prate modne trendove.

Jedan od prvih modela koji vredi uneti u svoju jesenju garderobu su ravne baletanke, koje spadaju u trendi cipela sezone. Slažu se i sa suknjama i haljinama, kao i sa pantalonama, dok možete pronaći dizajn i za jutarnje i za večernje izlaske. Mokasine i Mary-Janes su takođe cipele koje kombinuju udobnost sa elegancijom, a istovremeno imaju mogućnost da nadograde svaki autfit. Što se tiče nijansi, za prve kupovine u sezoni dajte prednost cipelama neutralnih tonova poput bež i crne za veću stilsku fleksibilnost.

U galeriji pogledajte naše predloge.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group