Rančevi koje ćete rado nositi ovog proleća na svakom izletu

Ovi praktični, ali i moderni rančevi idealni su za vaše kratke izlete u prirodu!

Ako svaki put kada planirate kratak beg iz grada i svakodnevice, brinete koju torbu da ponesete sa sobom, imamo 10 predloga za vas.

Vekovima smo mi žene opterećene „krivicom velikog kofera“. Smatramo da ako nam je na ekskurziji ranac prenaduvan ili je našu torbu teško zatvoriti, bićemo ocenjene kao zahtevne žene koje sa sobom nose više nego što im je potrebno. Oceniće nas kao „plitke“ žene koje ulažu u svoj izgled i ne fokusiraju se na jednostavnost i uživanje u prirodi.

Naravno, sve su to seksistički mitovi, jer ako na primer, pogledate torbu svog partnera, više je nego verovatno da će on spakovati više nego što mu zaista treba.

Samo zato što volimo da budemo proaktivne, ali nam možda neće odgovarati velika torba ili kofer jer, na primer, naš automobil nema puno prostora za skladištenje ili zato što idemo pešice da stignemo do odredišta i nismo spremne za mrtvo dizanje sa koferima na selu, pronašli smo 10 super praktičnih, ali naravno modernih rančeva u koje može da stane sve što želite da ponesete sa sobom na ekskurziju.

U galeriji pogledajte rančeve koji su najpraktičniji izbor za vaše izlete ovog proleća:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group