Pronašli smo pristupačne zamene za čuveni šal Acne Studios

Šareni, dugački i obavezno sa vidljivom, velikom etiketom...

Vuneni i ogromni šalovi su već godinama mikrotrend koji se svake zime pojavljuje u našim ormarima. Sve zahvaljujući jedinstvenom originalu Acne Studios, koji je osvojio srca najotmenijih devojaka u industriji.

Zašto volimo verziju švedske modne kuće?

Šal brenda Acne Studios postao je bestseler zahvaljujući kombinaciji odličnog dizajna, visokokvalitetnih materijala i prepoznatljivog stila.

Upotreba vune, mohera ili alpake garantuje nenadmašnu mekoću i toplinu, a istovremeno naglašava prestiž brenda. Karakterističan dizajn Acne Studios brenda sa šarenim prugama privlači pažnju ljudi koji traže jedinstvene i prepoznatljive elemente za svoju garderobu. Savršeno uklapanje u različite stilove i mogućnost nošenja na mnogo načina čine ovaj šal ne samo praktičnim dodatkom, već i modernim akcentom koji naglašava individualnost onoga ko ga nosi. Ova kombinacija estetike, kvaliteta i prepoznatljivosti čini šal Acne Studios bestselerom u svetu mode.

Pa šta vas sprečava da ga kupite? Problem je u njegovoj ceni... za ovaj modni dragulj morate platiti preko 300 evra što je dosta za sezonski dodatak. Ipak, u potrazi za savršenim zimskim šalom, pronašli smo jeftinije zamene iz high street prodavnica, koje se po sastavu ne razlikuju od originala i neće opteretiti naš novčanik.

Zara

Ako tražite zamenu po dobroj ceni, počnite pretragom Zare. Ovaj modni gigant tačno zna šta se dešava u svetu mode i na pristupačan način tumači najpopularnije trendove. Šal iz Zare oduševio nas je ne samo prirodnim sastavom na bazi 100% vune, već i svojom prostranošću. Model dužine preko 2 metra biće savršen prijatelj za hladne dane.

Susmie

Model koji se sastoji od 50% mohera, 48% vune i 2% poliamida je garancija topline i udobnosti. Napravljen u maloj prostoriji za šivenje u Španiji, model oduševljava kombinacijama boja i originalnim dizajnom zasnovanim na prugama, baš kao i model Acne Studios. Međutim, uprkos Acne Studios, koji voli minimalistički dizajn - interpretacija iz Susmie je maksimalizam u svom najvišem obliku! Šal će se dopasti i njoj i njemu, pa ga možete slobodno kupiti kao božićni poklon za svoje najmilije.

COS 

Ono po čemu se šal razlikuje od ostalih je ogromna etiketa, koja je veoma slična onom iz Acne Studios. Ušivena etiketa prodavnice može biti pomalo obmanjujuća, ali zar to nije ono što su zamene? Model brenda COS je elegantan i šik. Uprkos svojoj živopisnoj boji, ovaj šal je dizajniran da odgovara strogom dizajnu kaputa i kožnih jakni dodajući malo života minimalističkoj estetici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group