Pretvorite naočare za vid u moderan aksesoar

Više slika

Više slika

Nekada su se naočare smatrale ružnim dodatkom, a danas su popularan aksesoar.

Preveliki, „nevidljivi“ i drugi tipovi ramova su postali popularni najviše zbog zvezda koje se nisu ustručavale da se na crvenom tepihu pojave sa takvim naočarima za vid. Na isti način, odnosno odabirom odgovarajućeg rama, možete od klasičnih, „ružnih“ naočara napraviti odličan modni dodatak koji će finiširati svaku vašu odevnu kombinaciju. U slučaju da nemate dioptriju, na modnom tržištu su se pojavile i načare bez dioptrije koje izgledaju odlično.

1. „Nevidljivi ram“

Prozirni ramivi su ove sezone dobili na popularnosti. Dodaje suptilan i elegantan izgled svakom stajlingu. Imaju retro vajb, ali su istovremeno i moderne, a kako nisu u boji lako ih je kombinovati sa odećom.

2. Okrugli ram

Da ne biste izgledali šašavo sa okruglim ramom, potrebno je da izaberete tanji i izbalansirani ram sa oštrim detaljima poput iskošenih ivica ili ravnog mosta koji prelazi preko nosa.

3. Suptilan „mačkasti“ izgled

Dovoljno dramatičan, „mačkasti“ ram najbolje stoji osobama sa četvrtastim oblikom ili širim licem, jer prave balans. Isprobajte ih u zanimljivim bojama, poput burgundi ili pink.

4. Avijatičarske

Ovo je trentuno možda najpopularniji tip rama. Ovaj retro stil generalno mnogo dobro stoji svim oblicima lica, ali i stilu oblačenja.

5. Četvrtasti ram

Bevremene i stalno moderne, naočare sa četvrtastim ramom idu ruku pod ruku sa avijatičarskim. Upadljive ili ne, sigurno će vam dobro stajati i isticati vaš šik stil.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group