Prada torba od rafije u boji letnji je model koji najviše vole influenserke

Novi dizajn Prada kombinuje stil i praktičnost u savršenom letnjem dodatku.

Dolazak leta sa sobom nosi želju za lakoćom koja se ogleda u našim stilskim izborima: ne samo svežim i laganim tkaninama koje se prilagođavaju visokim temperaturama, već i svetlim bojama, delikatnom dizajnu i praktičnim dodacima koji pomažu u stvaranju letnje mode. Prada prati ovu opuštenu atmosferu, izrađujući torbu koja je svojom mediteranskom estetikom brzo osvojila influenserke.

Od strukture u obojenoj i tkanoj rafiji, velikog i prostranog dizajna i maksi logotipa utkanog na prednjoj strani pričvršćenim reljefnim trouglom, model je inspirisan klasičnim aksesoarima za dane odmora.  

Imajući na umu Chiaru Ferragni koja je koristi za izlete po Italiji, model je savršen za leto a predstavljen je u različitim bojama, od prirodne boje vlakna, do jarke ružičaste gardenije, crne, bele i svetlo žute.

Za kombinovanje sa bikinijem i svetlom košuljom za dan na plaži, kombinacijom kratkih pantalona i majica za popodnevne šetnje ili sa dugom haljinom za neformalno veče, Prada torba od rafije povezuje letnju bezbrižnu atmosferu i neizostavni glamur.

U galeriji pogledajte kako je nose influenserke i koje su njihove omiljene boje nove Prada torbe.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group