Moda - Aksesoari

Plavi aksesoari za savršen stajling

Klasična plava, kako je popularno zovu, jedna je od najpoželjnijih boja ovog leta.

Svojom suptilnošću ona nam približava more i predivne peščane plaže, prenosi nam lepotu morskog plavetnila i budi u nama osećaj spokojstva. Plava boja nosi neku hladnoću u sebi, taman dovoljnu da nas rashladi tokom vrelih letnjih meseci. Šta nam sa sobom donosi u pogledu oblačenja?

Danas smo pažnju usmerili ka plavim dodacima u klasičnoj plavoj boji bez kojih vaš stil neće biti kompletan. Otrićemo vam kako da sa lakoćom istaknete svoju lepotu plavim detaljima, u vidu nakita, torbi, šešira, i prepustite se letnjim avanturama. 

KLASIČNE PLAVE TORBE

Neizostavni detalj koji svaka osoba ima uz sebe gde god da krene. Torbe u plavoj klasičnoj boji ovog leta su izražajne i to ne samo kada je boja u pitanju već i oblik. Posebno su kreirane kako bi ova intenzivna boja mogla da dođe do izražaja. Bilo male ili velike, one su bez preteranih detalja, dovoljno su atraktivne same po sebi. Savršene za dnevne i večernje varijante, plave torbe se odlično slažu sa svetlijim tonovima – belim, srebrnim, krem i sivim.

NAKIT

Prilikom nošenja nakita klasične plave boje, možete biti slobodni pri svim varijantima, osim u slučaju minđuša, koje ne treba da budu prenaglašene, odnosno prevelike, jer bi mogle vaše lice da učine previše bledim. Sve druge varijante su i više nego poželjne, jer na neverovatan način naglašavaju vaš stil i čine vašu pojavu senzualnom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group