Moda - Aksesoari

Pažnja! Ove torbe su samo za najhrabrije dame!

Iako definicija ručne torbe iliti tašne zvanično glasi: vrsta manje torbe u kojoj se drže lične stvari, ona odavno predstavlja mnogo, mnogo više.

A najbolji dokaz za to su trendovi koji nas iznova i iznova fasciniraju svojim smelim dizajnom.

Čini se da je lockdown najviše smorio upravo staru dobru torbicu iz prostog razloga što jednostavno nemamo gde da je ponesemo!

Zato je odlučila da “pokaže zube”: izađe iz standardnih, klasičnih veličina i boja, i sebi dozvoli ono što odavno nije: da zasija.

Danas sa vama delimo galeriju najzanimljivijih i krajnje razigranih modela ručnih torbi koje ne bi bilo loše da imate u vidu makar kao kratkotrajni eksperiment.

Kao što ćete i sami videti, u igri je krajnje interesantan asortiman vodećih svetskih proizvođača, pa tako možete birati između Farfečijevih svetlucavih, jajolikih torbi i Balenciaga drečavih, vrištećih dezena.

Ili bi možda vaš izbor bila Prada klasika u nešto modernijem ruhu, koja čak i tada zadržava svoju čvrstinu?

Stekli smo utisak da ovog proleća nikako ne možemo pogrešiti kada je izbor savršene torbe u pitanju. Po svemu sudeći važno je samo da imamo dovoljno hrabrosti i ludosti.

A imate li vi?

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group