Patike koje ćemo najviše nositi na proleće 2024.

Jedan pogled na prolećne kolekcije patika, kao i stajlinge modnih insajdera iz skorašnjih street style hronika, i uskoro ćete videti kuda idu trendovi ove sezone.

Kao vrući trend izdvajaju se patike u pastelnim nijansama, poput roze, svetloplave ili lila, pa čak i njihove kombinacije, dok su patike u žutoj najhrabriji izbor koji ćete napraviti ove godine.

Govoreći o smelom i statement stilu, svakako se ističu patike koje dolaze u metalik boji, dok ćete sa druge strane naći minimalističke u beloj boji ili drugim nijansama koje pripadaju spektru luksuza kao što su bež i svetlo braon.

Ravne patike su najmodernije ovog proleća, dok se "blokecore" trend koji je prošle godine istakao samba adidas proširio i na druge kolekcije. Govoreći o adidas brendu, par koji ima ovogodišnju titulu "It" je model Spezial stvoren da služi onima koji igraju rukomet. U stvari, možete ih nositi iako ne volite rukomet, samo dodajte malo više boje svom izboru i bićete potpuno u toku sa trendovima.

U galeriji pogledajte modele koji su najaktuelniji ove sezone.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group