Party shoes: cipele koje će sijati poput dragulja

Party shoes: cipele koje će sijati poput dragulja

Pogledajte galeriju
Broj slika: 13

Kristali, biseri, šljokice – ove praznične cipele su toliko blistave da se suprotstavljaju nakitu.

Cipele, ove praznične sezone, su tako kitnjaste, tako blistave i sjajne, da mogu lako zaseniti i najlepši nakit. Bilo da su u obliku kristala ili niski bisera, svetlucavog metalik finiša ili svega navedenog, ove godine, ako se vaše cipele ne takmiče za pažnju sa vašim minđušama, radite nešto pogrešno.

Ukrašene ogromnim mašnama od srebrne kože, Loewe visoke potpetice zahtevaju dobru fizičku kondiciju i besprekoran pedikir. Pa ipak, donose toliko radosti da su već rasprodate, kao i nekoliko PVC i kristalnih dizajna Amine Muaddi uprkos visokim cenama.

Prednost statement cipela je što, poput vaše omiljene zlatne ogrlice ili srebrne narukvice, idu uz gotovo sve: malu crnu haljinu, plišano odelo, kombinezon sa otvorenim leđima. Sjajne cipele su odličan način da poboljšate svoju stilsku igru ove godine, a dobra vest je da ne moraju da budu skupe ili neudobne. Trend „cipela ukrašenih draguljima“ već je stigao do pristupačnijih lanaca prodavnica, a neke od naših omiljenih su Arket metalik cipele sa kitten štiklom ili crne antilop cipele Massimo Dutti sa fleksibilnim resama od štrasa koje se mogu ukloniti. Međutim, ako uopšte ne želite da izađete iz budžeta, zaista ništa vas ne sprečava da dodate veliku mašnu a la Loewe, na svojim starim visokim potpeticama.

U galeriji smo izdvojili neke od najlepših svečanih cipela za svaki budžet.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group