Party Shoes: 7 idealnih modela za naše večernje izlaske

Pandemija nas može i dalje ograničavati, ali ne možemo dopustiti da utiče na našu psihu. Izlasci u gradu ili letnjem odmaralištu zahtevaju impresivnu odeću, negovani izgled šminke i efektne cipele koje će se istaći i upotpuniti naš izgled na najženstveniji način. Na kraju, koja žena ne voli cipele za zabavu?

Vezene perlicama, sa animal printom i živopisnim nijansama poput ljubičaste i zelene, visoke potpetice koje ćemo nositi ovog leta po najnovijim modnim trendovima obeležavaju povratak u normalu i glam stil života.   

Uz mini suknje ili duge prozirne haljine, sa kratkim pantalonama ili kimonom, sandale koje ćemo nositi noću odradiće sav posao za nas, jer je to element koji će našim stajlinzima dati ovaj dodatni dašak sjaja potreban za izlaske. I naravno nisu samo za leto!  Čak i nakon letnjih odmora, par zabavnih cipela koje su udobne i istovremeno elegantne postaće najjači saveznik vaše jesenje garderobe.

Pogledajte nekoliko sjajnih modela u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group