Ovo su najudobnije i najtoplije čizme koje nose sve kul devojke na Instagramu

Svaka žena treba da obogati svoju garderobu odećom i aksesoarima koji će joj omogućiti da se oseća udobno, da izgleda moderno i naravno da se oseća prijatno dok ih nosi.

Najbolji primer su UGG čizme koje su se pojavile kao jedan od vrhunskih mikro trendova koje vidimo svuda na društvenim mrežama. Klikom na najpoznatije modne profile na Instagramu i nekoliko klikova na TikToku dovoljni su da primetite da sve kul devojke, poznate ličnosti i najpoznatiji modni influenseri nose UGG čizme. One prave video snimke sa njima, prikazuju razne odevne kombinacije, poziraju noseći ih i naravno preporučuju svojim pratiocima da ih nabave. Dakle, nije slučajno što se vrlo često najnoviji modeli UGG čizama rasprodati.

Modeli koji se posebno ističu ove sezone su Classic Ultra Mini, Classic Mini Platform, Classic Ultra Mini Platform, Neumel Platform, Classic Maxi Ultra Tall i Classic Maxi Mini. Ove čizme nude neospornu udobnost, osobinu koja je potrebna svakoj ženi u svakodnevnom životu, ali i praktičnost, jer se odlično slažu sa pantalonama kao i sa haljinama. Pored toga, najvažnija pozitivna karakteristika ovih čizama je da su veoma tople, a to znači da ih možete nositi čak i na snegu, a da vam ne bude hladno.

Ukoliko već imate UGG čizme u svom ormaru ili planirate da nabavite nove, prelistajte našu galeriju fotografija koja će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group