Ovo su čizme koje ćemo svuda viđati ove zime

Dua Lipa je već nosila čizme koje će biti mega trend sezone.

Kada određeni model čizama nosi jedna od najvećih pop ikona na planeti, onda znate da će to biti jedan od najvećih trendova sezone. Dua Lipa se pojavila na Instagramu u moto čizmama, a već ih možemo naći u novim kolekcijama poznatih brendova.

Poznate i kao bajkerske čizme, ove čizme nisu baš novi trend. Sa izuzetkom prošle zime kada su čizme do kolena dominirale trendovima, bajkerske čizme su bile "it model" pre tri sezone, ali ove godine su se vratile kao "moto čizme" i njihova glavna razlika u odnosu na prethodne verzija je izlizani izgled i velike kopče sa strane.

U stvari, prema međunarodnoj štampi, pretrage na Guglu za „Miu Miu Sienna bajkerske čizme“, odnosno određeni model kuće koji je nosila Dua Lipa i koji je pokrenuo trend već sa modne piste kolekcije FW 2022/23, dostigao je stopu od preko 71%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ako ne možete da odolite trendu moto čizama, postoji nešto o čemu treba razmisliti pre kupovine. Ako želite da investirate u skup par, čizme morate tretirati bez obzira na trenutni trend, odnosno kao investiciju. Stoga, ako možete da prilagodite grunge elemente svojoj svakodnevnoj odeći, vredne su kupovine. Ako, pak, ne nameravate da ih organski integrišete u svoj stil, već želite da ih imate u svom modnom arsenalu ove zime, pronašli smo njihove jeftinije verzije i otkrivamo ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group